baka kaka

jag fick precis en plötslig craving efter att baka. att stå hemma i köket med mamma och baka kanelbullar så att det står härliga till. för att sedan äta de nybakade, mjuka, varma bullarna,  tillsammans med ett glas kall mjölk.  detta kan jag betala dyrt för att få göra just nu.

annars gör jag väl det jag brukar, springer runt på en massa castings dagtid, äter stora mängder sushi på kvällarna och dricker ett och annat glad rödvin. nu ska jag kolla klart på inception. om ni bakar eller ska baka, tänk lite på mig tack


såhär mer eller mindre ser det ut framför mina ögon varje kväll. ja, sushi ÄR en viktig del i mitt liv



ändrade planer är inte min grej



sitter i vackra jardin des tuileries och äter färska jordgubbar i ett försök till att muntra upp mig själv. min grymma plan om att åka hem en helg i oktober sprack precis när min bokare ringer och säger att jag måste åka direkt från paris till japan. jag hade nog aldrig sett fram såhär mycket mot att få komma hem till min lilla ö, pussa på hunden, äta mammas oslagbara husmanskost, umgås med familjen och bara få vara. för ett par dagar. men livet går väl inte under för detta. jag har ju en härlig semester att se fram emot i december. tur är iallafall att jag får träffa mor och syster snart, annars kan vi nog börja prata om att livet hade gått under....

jag blev nyss klar hos frisören, fick min utväxt fixad och slingor. om någon skulle vilja veta alltså. innan detta var på på lunchdejt med min bokare, vi åt italienskt på en mysig uteservering. jag är så glad att jag har honom, han är en av de människorna som stöttar mig i vått och torrt och han får mig jämt på bra humör, och tro mig, det behövs när när man har såna humörsvängningar som jag...


här kan man va


och här kan man va

paris je t'aime



så fort jag kommer till paris så känner jag att jag kommit hem, på något sätt. alla städer har sin charm och new york är ju helt underbart. ändå så är det något visst med paris, det ligger mig väldigt varmt om hjärtat!
här sitter jag iallafall i mitt fönster, i mitt rum, i min lägenhet. solen strålar in, david bowie sjunger lite fint för mig, jag sippar på en kopp fesljummet kaffe och känner mig väldigt tillfreds med livet. tanken på att världens bästa mamma och syster snart kommer hit för att hälsa på mig gör mig lycklig. jag kom hit för ett par dagar sedan men har inte orkat skriva försen nu då jag varit jetlaggad som aldrig förr, har sovit i stort sett sedan jag kom hit. det behövdes nog efter all sömnbrist den senaste tiden i new york. nu är jag inställd på vår västeuropeiska tid igen, vilket känns helt rätt.

ikväll beger jag mig till buddha bar för att förtära några bitar rå fisk. tänk hur något som låter så fancy som sushi kan låta så vidrigt när man säger vad det verkligen är. the ugly truth. men gött e de! jag blickar tillbaka till juni och den stora dagen när jag tog studenten, det slog mig nu att jag faktist inte haft tid att kolla igenom alla bilder ifrån studenten ännu. nu väcks massa fina minnen med alla tjejerna därhemma i sverige som jag saknar så enormt!

nu ska jag ta tag i mig själv och ta ett bad, kanska ska lyxa till det och tvätta mitt hår idag? det var ju faktist 8 dagar sedan nu.......




hur gick nu detta



här blev det inte mycket skrivet märkte jag. jag har haft FULLT upp minst sagt. idag är iallafall new york fashionweek över och jag tar mitt pick och pack och drar vidare till paris! jag ska försöka uppdatera lite mer i paris, där brukar det finnas lite mer tid till sånt. jag åker antagligen även till milano om några dagar för att göra fashionweek och sedan tillbaka till paris igen. åtekommer om detta.

sitter just nu på starbucks och har avskedsfrukost med julia, kommer sakna dig hjärtat! några andra som jag saknar är mina fina vänner hemma i sverige och inte minst min familj. jag tänker mycket på er ska ni veta, ibland är det tanken på att jag har er därhemma som gör att jag orkar hålla på med det jag gör, även när det är som svårast.

är det någon som vill ses så kan jag ju meddela att det faktist finns en chans, den 8:e oktober kommer jag hem över helgen, den 12:e åker jag igen, då är det tokyo som är destinationen, där blir jag i två månader. men alltså, planera ingenting den dära helgen är ni snälla!!!!

igår ringde min kära mor och hade trevliga nyheter. eftersom att jag jobbat sedan jag tog studenten och kommer att fortsätta med detta fram tills mitten av december när jag kommer hem från japan, så var det helt underbart att höra att en familjeSEMESTER är inbokad i egypten, direkt när jag kommer hem från japan. all inclusive is the shit, jag ska inte ens ta med mig min dator. planen är att göra så lite som möjligt de 8 dagarna jag är där, bara tanken på att det faktist är tillåtet, det är lycka!







HIT ÅKER JAG MED FAMILJEN

RSS 2.0