nu så

nu tar jag tag i mig själv och börjar blogga igen. jag kan inte skylla på att jag inte haft tid, för det har jag. men motivationen har saknats. en liten sammanfattning av vad som hänt sista tiden skulle kanske sitta på sin plats?

  • jag tog studenten i juni, obeskrivligt bra!
  • jag åkte till turkiet med min syster för party och lite avslappning
  • jag åkte till paris i en månad för att göra haute couture visningarna
  • jag åkte från paris till new york
och här är jag, i det stora äpplet. jag har varit här 2 och en halv vecka och jag stannar här resten utav sommaren ända fram tills fashionweek i september.

jag bor i en underbar lägenhet belägen på murray hill, mina kära svennar julia och hanna lämnade mig förra veckan för att spendera resten av sommaren i sverige, vilket jag också skulle kunna tänka mig att göra kan jag väl känna lite. men egentligen vet jag att det är här jag vill vara, jag är helt enkelt aldrig nöjd bara.

fick precis 2 nya roommates eftersom att mina 3 gamla åkte hem idag. en av dem hjälpte mig precis med min matte, jag har klurat på ett och samma tal i 2 hela dagar och hon löste det på 2 minuter. känner mig sjukt begåvad.

idag har jag vart i brooklyn och plåtat med en fotograf jag känner, just for fun. och kul var just var det var.
nu hoppas jag att ni lser här när jag lägger ner all denna tid på att skriva allt detta intressanta. märker jag att ni inte läser så lägger jag ner, OKEJ??????+

jag saknar er och våra partytrick!!!!


RSS 2.0